Alles voor vrij bewegen!

Paolo Icario

( Lid van team: Lodi Flapper )

van totaal € 2.000 (15%)

Begin september 2021 is er bij mijn oom de ziekte ALS ontdekt en is zijn leven en dat van zijn gezin totaal op zijn kop komen te staan. Aangezien deze ziekte nog altijd veel te veel slachtoffers maakt, en er nog zoveel moet gebeuren om ALS de wereld uit te krijgen wil ook ik mij inzetten. Via deze weg vraag ik ook om jullie steun! Elke donatie is welkom, alvast heel erg bedankt!

Op zondag 10 oktober zal ik samen met mijn nichtjes en andere familie gaan inzetten voor ALS, in 1 uur gaan we zoveel mogelijk bewegen met elkaar om te laten zien dat vrij bewegen voor iedereen mogelijk moet zijn!

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle
15-09-2021 | 15:44 Paolo is zo’n lieve jongen en echt vervelend dat hij weer zoiets vervelends moet meemaken. Ik wens hem alle sterkte! Laat hem goed zwemmen en hopen dat er weer meer geld beschikbaar komt voor ALS onderzoek.
15-09-2021 | 15:07