1 uur zwemmen voor ALS

Ramona van der Burg
van totaal € 500 (115%)

Wij hebben onze lieve, knappe en fantastische dochter Cato te danken aan IVF en artsen zoals Eva. Wat een zwaar en onzeker traject moesten wij ondergaan, maar met een goede afloop gelukkig! Toen wij voor een broertje of zusje wilden gaan kwamen wij op spreekuur bij Eva. Wat heeft zij ons goed en fijn voorgelicht, de klik was er meteen! Toen bleek dat het traject ons een tweede keer bespaard bleef (verassing!), was het Eva die al vroeg de eerste echo maakte om ons dolgelukkig te maken. Negen maanden later werd onze Loek geboren! Toen ik hoorde dat Eva ALS had, schrok ik enorm, zo'n lieve en betrokken arts, met nota bene zelf ook nog een jong gezin. Wat had ik het andere stellen ook gegund om zo'n fijne gynaecoloog te treffen zoals Eva! Het minste wat ik terug kan doen is een uur lang al zwemmend alles te geven om zo hopelijk een bijdrage te leveren om deze verschrikkelijke ziekte ooit de wereld uit te helpen! Help jij mij mee?

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle
10-10-2021 | 19:35
10-10-2021 | 17:31
10-10-2021 | 11:37 Mijn moeder is gestorven aan ALS. Zij is negen maanden ziek geweest. Ze is 67 jaar geworden. Was altijd gezond en sterk. Ik ben daarom ook vaste donateur van het ALS fonds. Geweldig dat je gaat zwemmen!
10-10-2021 | 10:57
10-10-2021 | 09:34