Hoe werkt het?

Hieronder vertellen we je stapsgewijs hoe je kan meedoen met Geef alles voor ALS. Inschrijven is eenvoudig en helemaal gratis. 

Goed om te weten is dat alle donaties naar hetzelfde doel gaan. Of je je nu inzet voor Chris, Eva, Aimee of een andere patiënt. 

 

Stap 1 - Inschrijven

  •  Optie 1: Kies welke patiënt jou inspireert om in actie te komen. Deze patiënten kun je hier vinden. 

 

  • Optie 2: Als je je liever niet wil verbinden aan een patiënt, kan dat natuurlijk ook. Kies er dan voor om direct voor ALS in actie te komen. Dat doe je dan door te kiezen voor Stichting ALS Nederland

 

  • Optie 3: Ken je iemand met ALS, PSMA of PLS? En wil je je namens hem of haar inzetten? Kies er dan voor om een team aan te maken. Deze teampagina kun je helemaal opmaken zoals je zelf wilt. Dus met foto's, filmpjes en verhalen. 

 

Stap 2 - Bedenk jouw uitdaging

Het idee is dat jij op 10 oktober ALLES GEEFT VOOR ALS! 

Bedenk dus goed hoe jij in 1 uur tijd een geweldige prestatie gaat neerzetten en daarmee geld ophaalt voor ons goede doel; onderzoek naar een werkend medicijn voor ALS.

Dus ren 1 uur lang zoveel mogelijk rondjes op de atletiekbaan, ga 2 kilometer zwemmen of ga een uur lang zo hard mogelijk  fietsen en breek je uurrecord. De uitdaging bepaal je helemaal zelf, zo lang je maar alles geeft voor ALS!

Hier een overzicht van leuke uitdagingen

 

Stap 3 - Laat je sponsoren

Tijdens je inschrijving maak je je eigen actiepagina. Hierop kun je je eenvoudig laten sponsoren. Je kunt individueel of als team een actiepagina aanmaken.  

We hebben 10 tips hoe jij je actie tot een succes kan maken; bekijk ze hier

 

Stap 4 - Geef alles voor ALS op 10 oktober 

Zondag 10 oktober is het dan zover. Dit wordt de dag dat jij je 1 uur helemaal gaat geven voor ALS.  En het mooie is dat jij dit niet alleen doet. Door heel Nederland zetten mensen zich die dag in om alles te geven.

Bepaal helemaal zelf wanneer en waar jij je prestatie levert. 

#geefallesvoorals