Stap 1. Inschrijven

Inschrijven voor Geef alles voor ALS

 

Individueel

Ga je je individueel inzetten voor Stichting ALS? Dat kan! Er zijn dan 3 opties om je in te zetten; 

  • Optie 1: Het is mogelijk om je in te zetten voor een van de patiënten die zich hebben verbonden aan deze actie. Deze patiënten kan je hier vinden.
  • Optie 2: Wil je je graag inzetten voor Stichting ALS Nederland en meedoen met "Geef alles voor ALS"? Dan kan je dit ook direct voor Stichting ALS Nederland doen zonder dat je je verbindt aan een van de patiënten. Dat kan je doen door te kiezen voor Stichting ALS
  • Optie 3: Het is natuurlijk ook mogelijk om mee te doen met deze actie voor een vriend, familielid of collega die ALS, PSMA of PLS heeft. Kies er dan voor om een team aan te maken. Deze teampagina kan je helemaal opmaken zoals je zelf wilt. Dus met foto's, filmpjes en verhalen.

 

Met een groep/ team

Doe je mee met je collega's, een vriendengroep of met je familie? Dan kan je een team aanmaken. Je kan je team helemaal opmaken in de stijl zoals je zelf zou willen. 

  • Optie 1: Het is mogelijk om jullie in te zetten voor een van de patiënten die zich hebben verbonden aan deze actie. Deze patiënten kan je hier vinden.  Geef vervolgens aan dat je je met team wil inzetten.
  • Optie 2: Willen jullie je graag inzetten voor Stichting ALS Nederland en meedoen met "Geef alles voor ALS"? Dan kunnen jullie dit ook direct voor Stichting ALS Nederland doen zonder dat jullie je verbinden aan een van de patiënten. Dat kunnen jullie doen door te kiezen voor Stichting ALS. Vervolgens kies je voor inschrijven als team (of meedoen met een bestaand team)
  • Optie 3: Het is natuurlijk ook mogelijk dat jullie als team meedoen met deze actie voor een vriend, familielid of collega die ALS, PSMA of PLS heeft. Kies er dan voor om een team aan te maken. Deze teampagina kunnen jullie helemaal opmaken zoals jullie zelf willen. Dus met foto's, filmpjes en verhalen.