Niemand zag ze ooit sporten, maar op 10 oktober gaan ze alles geven voor ALS

22-09-2021 | 10:30

27 mei j.l. kreeg de vader van Channa en oom van Demi de vreselijke diagnose ALS:

 
"Wanneer je van heel dichtbij geconfronteerd wordt met ALS besef je des te meer hoe hard een medicijn hiervoor nodig is. 
Voor onze vader/ oom zal dit medicijn hoogstwaarschijnlijk niet op tijd gevonden worden, maar voor alle mensen en gezinnen die hier nog mee te maken gaan krijgen kunnen dit soort acties, om onderzoek mogelijk te maken, het verschil zijn! 
Wij willen heel graag helpen en daarom doen we mee met #geefallesvoorals door een uur lang zo ver en hard mogelijk te kanoën. 
 
Een leuk detail is dat wij normaal nooit sporten, maar nu meer dan ooit gemotiveerd zijn om alles te geven. Daarom hebben wij besloten om na een uur kanoën het #nattepakvoorals ook nog mee te pakken, als wij ons streefbedrag zouden halen."

En wij kunnen niet wachten op de beelden van dit natte pak, want inmiddels hebben Channa en Demi al bijna €3.000 opgehaald. En dit is niet zomaar gegaan:
 
"Hiervoor zoeken wij uiteraard sponsoren, maar we hebben ook (alcoholvrije) cocktail workshops georganiseerd in samenwerking met Erik van Engelenhoven. Hij is de eigenaar van Bar & Borrels in Veenendaal. De gehele opbrengst hiervan gaat naar de stichting ALS. Hiervoor kan je je nog steeds inschrijven. Hoe? Geef je op via Instagram bij Demi (@vandenbergdemi) en doneer €35,- aan onze actie.

Wij zijn Channa en Demi ontzettend dankbaar voor hun inzet en wensen ze veel succes op 10 oktober! 

Wil jij de actie van Channa en Demi steunen? Doe een donatie op hun actiepagina of spijker je cocktailkunsten bij!