Doe ook mee met deze helden uit Twente!

06-10-2021 | 18:54

Peter van Voorst is een van de gezichten van de actie "Geef alles voor ALS". En Peter helpt zeer actief mee om geld in te zamelen in de strijd tegen ALS. Zijn collega’s van Pure Energie willen hem daarbij natuurlijk graag ondersteunen! En dan het liefst met zo veel mogelijk collega's, vrienden, bekenden en onbekenden tegelijk.

Daarom organiseren ze tijdens de actiedag van "Geef alles voor ALS" op zondagmiddag 10 oktober een sportief evenement waarbij ze in één uur alles geven voor de ziekte ALS. Iedereen kan daar op zijn of haar manier aan meedoen; fietsend, hardlopend of wandelend.

Het evenement vindt plaats op de wielerbaan van wielervereniging OWC op ’t Hulsbeek in Oldenzaal. Speciaal voor dit evenement heeft de wielervereniging geheel kosteloos hun faciliteiten ter beschikking gesteld. Wil je er ook bij zijn of zelfs nog meedoen? Om 14:00 uur gaan ze van start!

  • Fietsen kan op de wielerbaan van OWC (een rondje is 2,3 km).
  • Mountainbiken kan op het mbt-parcours (parcours is 7,3 km) van ’t Hulsbeek.
  • Wandelen en hardlopen kan rondom de zwemvijver (een rondje is ongeveer 1,4 kilometer).

Het is de bedoeling om in één uur zo veel mogelijk rondjes af te werken in je eigen sport. Iedereen kan dus meedoen met zijn of haar eigen uitdaging en op eigen niveau!

Het doel van dit evenement is natuurlijk om geld in te zamelen voor ALS, maar het allermooist zou zijn dat we op die dag met zo veel mogelijk tegelijk onze collegialiteit en vriendschap kunnen tonen. Peter is zelf ook aanwezig  en zal persoonlijk het startschot geven. Dat zorgt natuurlijk voor extra motivatie!

Om zo veel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar de ziekte ALS vragen we iedere deelnemer sponsors te werven. Dat gaat gelukkig heel gemakkelijk! Doneren kan via hun actiepagina

Zien we je in Oldenzaal komende zondag?