Charissa Meulemans

Ik ben Charissa Meulemans uit Spijkenisse.

Ik heb vanaf m'n 8ste gekickbokst, als enige meisje tussen de jongens. Sporten was mijn leven. Maar nu gaat dat niet meer. Ik heb PSMA. Dat is een soort ALS, waardoor m'n spieren steeds meer achteruitgaan.

Ik wil je daarom vragen om namens mij op 10 oktober een uur lang alles te geven. Door zoveel mogelijk te squatten, touwtje te springen, zoveel mogelijk kilometers te maken op de fiets of bedenk een eigen uitdaging. En laat je hiervoor sponsoren voor een goed doel: meters maken in de zoektocht naar een medicijn tegen ALS. Want er is geen tijd te verliezen!

Doe je mee?

 

Bekijk alle
10-10-2021 | 11:02 Aan: Geef hier aan hoe jij in 1 uur alles gaat geven voor ALS Respect voor alle mensen die zich hiervoor inzetten en iets doen om geld op te halen ! ALS is een vreselijke rot ziekte waar helaas nog geen medicijn voor is uitgevonden en dat wordt hoog tijd !! Dus Lien en alle andere zet hem op vandaag !!
Bekijk alle

Dank je wel voor jouw inzet afgelopen zondag

11-10-2021 | 17:39 Wat geweldig dat jullie afgelopen zondag alles hebben gegeven in de strijd tegen ALS. Samen met jou hebben er 155 mensen alles gegeven door te fietsen, te rennen, te wandelen, te roeien, te boksen en nog veel meer. Jullie hebben gezorgd dat we weer een stap dichter bij een medicijn zijn tegen deze vreselijke ziekte. Er is tot nu toe meer dan €67.000 opgehaald. Dank je wel!
Lees meer