Voor ALS patiënten

Heb jij zelf de ziekte ALS, PSMA of PLS en wil jij samen met ons helpen om deze actie onder de aandacht te brengen bij jouw vrienden, familie, buren of collega's? Dat kan! 

 

Hoe kun jij direct helpen?

 

Stap 1. Maak een team-pagina aan. Dit doe je door hier te klikken. Kies vervolgens voor TEAM. Vertel op deze pagina iets over jezelf en misschien heb jezelf ook een idee wat je op 10 oktober vraagt van jouw vrienden en familie. Weet je nog niet precies wat je wilt invullen? Dit kan altijd nog op een later moment worden aangepast.


Stap 2
. Heb jij een team-pagina aangemaakt? Deel deze dan zoveel mogelijk met mensen die jij kent. Het werkt het beste als je dit direct vraagt via bijvoorbeeld whatsapp of via e-mail. Jouw vrienden en familie kunnen zich direct inschrijven voor jouw team-pagina of kunnen een eigen actiepagina aanmakenen en zich toevoegen bij jouw team. 


Stap 3. Zorg ervoor dat al je team-members zich klaarmaken om alles te geven voor ALS op 10 oktober. Hoe meer mensen er meedoen op 10 oktober, des te meer geld we ophalen voor onderzoek naar een medicijn. Er is geen tijd te verliezen!

 

Heb je hulp nodig voor het aanmaken van een teampagina?

 

Het aanmaken van team-pagina is natuurlijk niet voor iedereen makkelijk en mogelijk. Daarom helpen we je graag met het aanmaken van een team-pagina. 


Stap 1.
Stuur ons mailtje door hier te klikken. Geef kort aan wie je bent en hoe we je het beste kunnen benaderen (whatsapp, bellen, email). 


Stap 2
. Wij nemen contact met je op en wij maken een team-pagina voor je aan. Ook helpen we je om jouw pagina vervolgens  te delen met jouw vrienden en familie

 

Wil je ons nog meer helpen door een actieve rol te krijgen in deze campagne? Laat het ons dan weten!

 

We hebben als doel om zo snel mogelijk een medicijn te vinden tegen ALS, PSMA en PLS. Om dit doel te bereiken willen we jullie verhaal vertellen. En we willen uiteraard zoveel mogelijk deelnemers die op 10 oktober alles gaan geven voor ALS. 

Wil je helpen laat het ons weten via ons contactformulier